maandag 25 mei 2015

Ei wrap met gerookte zalm

Gisteren had ik het idee om wraps met zalm te maken, maar ik greep mis, de wraps waren op. Vanmorgen bedacht ik me ineens dat je van eieren ook prima wraps kan maken, dus als ontbijt voor mezelf een heerlijke wrap van ei met gerookte zalm, komkommer en roomkaas gemaakt.



Ingrediënten voor 1 persoon:
  • 1 ei
  • klein scheutje melk
  • wat fijngehakte bieslook 
  • klontje roomboter
  • gerookte zalm
  • reepjes komkommer
  • roomkaas (Philadelphia)
  • wat rucolablaadjes
  • peper en zout

Bereiding:
Klop het ei met een klein scheutje melk, de fijngehakte bieslook en wat peper en zout in een kom los. Verhit een klontje roomboter in een koekenpan, giet het eimengsel in de pan en laat het goed uitlopen. Bak je wrap in een paar minuten gaar. Haal het uit de pan, leg het op een bord en beleg het met zalm, komkommer, rucola en roomkaas. Rol de wrap op en snij hem doormidden.

Eet smakelijk!



Geen opmerkingen:

Een reactie posten